LIVERECENSIONER 2024
INTERVJUER 2024
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Liverecension: Electric Callboy – Sweden Rock Festival 2024-06-05

När tyska Electric Callboy drar igång med “Tekkno Train” vet man direkt att det här inte blir någon stillastående konsert. Med ett fantastiskt album i ryggen som dominerar setlistan, lyckas de ändå klämma in äldre klassiker som “Hate/Love” och ett akustiskt avbrott med tolkningar av “Let It Go” och “I Want It That Way”.

Publiken fick också njuta av favoriter som “We Got The Moves” och “Hypa Hypa”, komplett med matchande scenkläder som bandet bytte mellan låtarna. Dessutom bjöd de på den sprillans nya singeln “RATATATA”, gjord tillsammans med japanska BABYMETAL.

Vi fick nöja oss med BABYMETALs bidrag på tv-skärmen bakom scenen, men det gjorde inte upplevelsen mindre spektakulär. Publiken var med på noterna från start till slut och bandets scenframträdande var helt fenomenalt – högsta betyg är det enda rätta.

Har du aldrig sett Electric Callboy tidigare? Då är det hög tid nu! Jag rekommenderar varmt att du fångar ett av de mest hyllade livebanden inom hårdrock idag. Det kommer garanterat att bli den roligaste showen du någonsin sett.

Betyg: 5/5
Bästa låt: “We Got The Moves”

RELATERADE ARTIKLAR
POPULÄRA LIVERECENSIONER
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER