Foto: Brage Pedersen

Honningbarna är tillbaka!

Senast vi fick nya låtar från Honningbarna (med svenska medlemmarna Tomas Berglund och Johan Liljeberg) var med albumet Animorphs från 2022.

Senast vi fick nya låtar från Honningbarna (med svenska medlemmarna Tomas Berglund och Johan Liljeberg) var med albumet Animorphs från 2022.

Albumet kallades för ett mästerverk av NRK och “en av de bästa punkskivorna i Norge någonsin” av Klassekampen. På den efterföljande turnén sålde bandet mer än 9.000 biljetter och kröntes till “Norges kungar” av Gaffa för sin konsert på Øyafestivalen.

Men Honningbarna är hungriga efter mycket mer och arbetar för närvarande på den efterlängtade uppföljaren, återigen i samarbete med producenten Erlend Mokkelbost.

Den 21 juni släpptes den nya singeln, “Heute ist mein tag” (Idag är min dag), som också markerar den högljudda starten på en omfattande festivalturné.

Bandet har hållit ett rasande tempo sedan de slog igenom som tonåringar. Honningbarna har släppt sex album, vunnit Spellemann- och P3 Gull-priser och genom hundratals konserter i hemlandet och utomlands har de blivit alltmer erkända som Norges bästa liveband.

Bandets nästa och sjunde album är planerat att släppas 2025.

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER