dregen
Foto: Johan Nahlin

Dregen buteljerar riff och är TV aktuell

Nu i sommar är Riff - Lager by Dregen åter tillbaka på marknaden i samarbete med ett nytt bryggeri. I höst ser vi också Dregen i TV programmet Så mycket bättre. Läs mer här!

Vi känner honom som musiker, entreprenör och konstnär. Dregen, som förutom att ha turnerat världen över under 30 år med band som The Hellacopters och Backyard Babies, har nu också slagit sig in i dryckesbranchen

Sommaren 2020 utvecklade Dregen sin Riff – Lager by Dregen. Sedan dess har varumärket och ölen tappats och lanserats i Europa, Japan och nu senast i Finland och Norge. Efter en tid på ett bryggeri som tragiskt nog i slutet av förra året försattes i konkurs, så är nu Riff – Lager by Dregen åter tillbaka på marknaden, till fansens stora glädje.

”Det känns fantastiskt kul att få brygga och bygga Riff vidare med ett nytt starkt bryggeri! Känns klockrent!”
/ Dregen

Nytt bryggeri för Riff – Lager by Dregen blir ett unikt samarbete med Nils Oscars i Nyköping. Nils Oscars matchar ölens och Dregens identitet, smakpreferenser, produktion och framtidsmål, vilket gör de till en självklar samarbetspartner.

”På Nils Oscar har vi en lång tradition av att brygga rocköl. Nu lägger vi till Riff lager by Dregen, en riktigt smakrik och bra lager. Kul att jobba med Dregen som inte bara är en duktig musiker utan en inspirerande människa som ger energi. Såna samarbeten gillar vi.” / Henrik Kihlberg VD Nils Oscars

Dregen kan inget annat än att instämma.

”Nils Oscar med deras personal och bryggare fullkomligt kokar av musik. Dom har fattat att öl och musik limmar tillsammans och de känns genuina i det de gör. Dessutom har jag varit ett stort fan av deras ”God Lager” i många år”
/ Dregen

Dregen är också högaktuell som en av artisterna i årets upplaga av ”Så Mycket Bättre” som vi kan se på TV i höst.

RIFF – Lager By Dregen är drycken som passar allt från den lugna fredagsmiddagen med familjen till det svettiga tältet på rockfestivalen!

Ett jävligt bra buteljerat RIFF helt enkelt!

”Chug A Riff”
dregen

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER