VECKANS TOPPNYHETER
chez kane

NY LÅT: Chez Kane feat. Danny Rexon – Don’t Cry Wolf

Walesiska Chez Kane är aktuell med singeln “Don’t Cry Wolf”, en klassisk powerballad med Danny Rexon, sångare i Crazy Lixx.

Chez Kane delade med sig av sin entusiasm för släppet: “Äntligen gjorde Danny Rexon och jag en grej! Det var oundvikligt att vi skulle släppa en låt tillsammans någon gång och vi fick det äntligen att hända! Det är alltid ett nöje att arbeta med Danny och det är fantastiskt att ha kunnat sjunga med honom på min nya fristående singelrelease… Don’t Cry Wolf!”

Singeln kommer i hälarna på hennes framgångsrika cover på Ghosts “Mary on a Cross” som släpptes i februari 2023, liksom hennes album från 2022, “Powerzone”.

Efter en framgångsrik spelning i Brasilien har Chez ägnat tid till att samla en stark publik på YouTube, där hon har fått hundratusentals visningar. Chez Kane inledde sitt samarbete med Danny Rexon 2021, när han skrev och producerade hennes självbetitlade debutalbum, en 80-talsinfluerad melodisk rockpärla med en modern twist.

Hennes andra album, “Powerzone”, som släpptes i oktober 2022, cementerade Chez som en stjärna att räkna med framöver. Danny Rexon är sångare i Crazy Lixx som nyligen firade sitt tjugoårsjubileum med samlingen “Two Shots At Glory”, med omarbetade versioner av bandets mest framgångsrika låtar. Bandet arbetar också hårt för att färdigställa ett album med helt nytt material som väntas släppas inom kort.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER