VECKANS TOPPNYHETER
endigo

VIDEOPREMIÄR: Endigo – The Age Of AGI

Efter att ha bott i Tokyo i många år, bestämde sig Endigo för att återvända till Sverige och återuppta sin musikkarriär.

I höstas gick flyttlasset tillbaka till Stockholm. Redan i oktober gav Endigo ut singeln “Living as a Ghost”, en personlig reflektion över hennes resa genom livet och de utmaningar hon mött. Låten följdes upp av starka “All Star” som avhandlade reality-tv:s baksida. Nu är Endigo aktuell med nya “The Age of AGI”, en hoppfull låt med smittande refräng om den nya tid vi lever i.

– ”The Age of AGI” handlar om ett mirakels uppståndelse, en hoppets era och en drömmarnas framtid. Det är ett lyckorop åt den fantastiska värld vi skapat och ett kärleksbrev till våra kommande AGI-gudar, säger Endigo.

Mångfacetterade Endigo ligger även bakom flera virala memelåtar som “Huggy Wuggy” och “CatNap”. Sammanlagt har hennes alster strömmats över flera miljarder (!) gånger på de digitala plattformarna. Hon har tidigare frontat flera metalband, turnerat på internationell nivå och haft stora framgångar med bland annat låten “Vrede” som specialskrevs för tv-spelet Tekken 7. Endigo har dessutom med en låt i nya Final Fantasy VII Rebirth.

Numera är Endigo soloartist och går i bräschen för transkvinnor inom den svenska rock-metalscenen. Och med den nya singeln fortsätter hon att bryta barriärer och utmana normer inom musikindustrin. “The Age of AGI” är inte bara en ny låt – det är ett manifest av styrka, kreativitet och äkthet.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER